Ontario COVID-nyheder: 611 patienter nu på hospitaler i Ontario med coronavirus, inklusive 174 på intensivafdeling

COVID-19-hospitalindlæggelser fortsætter med at falde i provinsen, da embedsmænd tilføjer yderligere 13 virusrelaterede dødsfald til Ontarios kumulative total.

Provinsielle sundhedsembedsmænd siger, at der nu er 611 COVID-19-patienter, der modtager behandling på hospitaler i Ontario, et fald fra 649 for en uge siden.

Dette omfatter 174 patienter på intensiv behandling, et fald fra 204 sidste onsdag.

I dag rapporterede embedsmænd 14 nye virus-relaterede dødsfald, der fandt sted i løbet af den sidste måned, men embedsmænd siger, at et andet dødsfald, som fandt sted for mere end en måned siden, blev fjernet fra det samlede antal på grund af en dataoprydning. Ontarios COVID-19 dødstal er nu på 12.356.

Embedsmænd siger, at 2.149 tilfælde blev bekræftet af provinslaboratorier i løbet af de sidste 24 timer, men det tal er ikke en nøjagtig afspejling af den sande infektionsbyrde i Ontario på grund af betydelige testrestriktioner. Kun udvalgte grupper i provinsen er berettiget til at blive testet på vurderingscentre, og de fleste medlemmer af den almindelige befolkning er ikke længere i stand til at modtage en gratis PCR-test. Sidste onsdag blev 1.074 nye tilfælde bekræftet af provinslaboratorier.

Af de tilfælde, der er bekræftet i dag, involverer 243 dem, der ikke er fuldt vaccineret, 561 involverer personer med to doser af en COVID-19-vaccine, 1.137 involverer personer med to doser plus et booster-skud, og 217 involverer personer med en ukendt vaccinationsstatus.

Anslået 18.267 tests blev behandlet i løbet af de sidste 24 timer, men embedsmænd frigav ikke en positivitetsrate for hele provinsen i dag.

Fra mandag er de fleste virusrelaterede folkesundhedsforanstaltninger blevet ophævet i Ontario, inklusive maskemandater i de fleste offentlige omgivelser.

Folk er ikke længere forpligtet til at bære masker i restauranter, detailbutikker, skoler, fitnesscentre og biografer. Masker skal bæres på offentlig transport og i langtidsplejehjem og individuelle virksomheder kan udvikle deres egne politikker vedrørende maskering og vaccination.

Tidligere på måneden skrottede provinsen også sit vaccinecertifikatprogram og ophævede kapacitetsgrænser for virksomheder i provinsen.

Medlemmer af provinsens Science Advisory Table udgav nye modeller i sidste uge, der indikerer, at provinsen sandsynligvis vil se et moderat opsving i hospitalsindlæggelser mellem nu og maj.

Eksperter har advaret om, at provinsen skal være parat til at genindføre maskemandater, hvis transmissionen rammer et niveau, der resulterer i, at hospitaler bliver overvældet, som det blev set i tidligere bølger af pandemien.

Tallene, der bruges i denne historie, findes i Ontario Sundhedsministeriets COVID-19 Daily Epidemiologic Summary. Antallet af sager for enhver by eller region kan afvige lidt fra det, der rapporteres af provinsen, fordi lokale enheder rapporterer tal på forskellige tidspunkter.

Leave a Comment